735581574185382

Contact

De praktijk is telefonisch bereikbaar op 06-23126911. Indien u geen gehoor krijgt, kunt u altijd een bericht achterlaten. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug. 

U kunt ons tevens een bericht of whatsapp sturen op ditzelfde nummer.

Afspraken kunnen ook gemakkelijk direct online worden gemaakt via onderstaand knop:

Heeft u nog vragen?

  U vindt ons hier:

  chiropractie-zuidlaren-contact

  Tarieven

  1e consult

  (intake, lichamelijk onderzoek en eerste behandeling)
  € 75,00

  *Tijdens een screening wordt er kort besproken wat de klachten zijn en eventueel een kort onderzoek verricht om te kijken of chiropractie iets voor u kan betekenen. Het is dus geen vervanging van de eerste afspraak maar om te beoordelen of een afspraak zinvol is.

  Betaling dient bij voorkeur via de pin voldaan te worden. U krijgt dan een nota mee welke u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar indien uw verzekeringspakket chiropractie geheel of gedeeltelijk vergoedt.

  Chiropractie valt bij geen enkele verzekeraar onder de basisverzekering. Er geldt dan ook geen eigen risico voor chiropractie. Informeer vooraf zelf bij uw zorgverzekeraar of u middels uw aanvullende verzekering in aanmerking komt voor een vergoeding van (een gedeelte van) de behandeling. De chiropractor kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden. Een doorverwijzing van uw huisarts of specialist is niet nodig om (een gedeelte) van uw behandeling vergoed te krijgen.

  Alex Zimmer is lid van de Nederlandse Chiropractoren Asscociatie (NCA) en geregistreerd bij de Stichting Chiropratie Nederland (SCN). Deze instanties controleren en waarborgen de kwaliteit van de zorg en zijn erkend door de verzekeringen.

  Neem Contact Op